Friday, October 21, 2011

Telekom Srbija (mts) - Micro Sim kartice

Nedavno smo i na sajt-u Telekoma Srbija (mt:s-a), u odeljku SIM kartica (Subscriber Identity Module), pronašli informaciju o tome da i ovaj provajder ima micro sim kartice u ponudi. Tekst glasi ovako:
Micro SIM kartica je SIM kartica manjih dimenzija od uobičajenih (12 x 15 mm) i neophodna je za korišćenje manjeg broja novijih smart telefona i tablet uređaja, pre svega iPad-a i iPhone-a. Tako da je ponuda micro sim kartica u Srbiji kod sva tri operatera kompletirana.

Ranije smo pisali o:

[9.9.2010.] - Vip Mobile - Micro Sim Kartice
[27.10.2010.] - Telenor Srbija - Micro Sim Kartice

Wednesday, October 27, 2010

Telenor Srbija - Micro Sim Kartice

Telenor Srbija - Micro Sim Image
Mesec dana nakon Vip-a, Telenor je u svoju ponudu uvrsti micro sim kartice. Dalke i za korsnike Telenor mreže mukama je došao kraj. Svi oni koji poseduju neke od novih uređaja, kao što su iPad, iPhone 4 sada imaju mogućnost da za 200 rsd zamene svoju staru Telenor karticu novom 3FF (Third Form Factor) karticu dimenzija 12 x 15 mm. Svi novi korisnici Telenor postpaid usluga ovakvu karticu mogu dobiti besplatno.
Advertisement

Thursday, September 9, 2010

Vip Mobile - Micro Sim Kartice

Vip Mobile - Micro Sim Kartica

Vip Mobile nas je jos jednom prijatno iznedaio sjajnom novotarijom na našem tržištu. Uvedene su Mikro Sim kartice tako da je došao kraj mukama korisnika koji poseduju neki od novijih uređaja u koje se ne može smestiti sim kartica standardne veličine. Svako ko se sreo sa iPad-om 3g, iPhone 4 ili nekim sličnim uređajem mogao je primetiti da je standard za sim karticu izmenjen i da je u uređaje jedino moguće ubaciti 3FF (Third Form Factor) karticu dimenzija 12 x 15 mm. Naravno postojalo je rešenje, makaze u ruke i skraćivanje obične sim kartice do ovih dimenzija, ali svakako kupiti 3FF karticu je mnogo elegantnije i jednostavnije. Uz ove kartice postoje i adapteri, kojima ih je moguće dovesti do dimenzija standardne sim kartice pa je micro sim u svakom slučaju praktičniji izbor.

Thursday, June 24, 2010

Dobrodošli na Online Srbija

Online Srbija - Internet Magazine je forma bloga sa stvarima koje su nam u trenutku zanimljive, koje hoćemo da pohvalimo ili pokudimo, a sve to online. U Srbiji ima dosata fenomena koje je moguće pratiti, bilo online ili offline, ali ovde će se naći oni koji na neki način mogu biti od opšte koristi ili su nam jednostavno zanimljivi.

Online Srbija